Вперше із живим бендом: у Києві з двома великими сольним концертами виступить YAKTAK

Його голос закохує з перших нот, а його пісні залишаються в серці вже після першого прослуховування. 21 грудня о 16:00 (додатковий) та 19:00 у Києві вперше із живим бендом з двома великими сольними концертами  виступить талановитий та харизматичний YAKTAK.
YAKTAK — це поп, реп, рок в одному поєднанні. Він не має стильових кордонів, але має своє чітке бачення.

Вперше із живим бендом: у Києві з двома великими сольним концертами виступить YAKTAK
Вперше із живим бендом: у Києві з двома великими сольним концертами виступить YAKTAK

У молодого виконавця, який вже встиг стати надзвичайно популярним серед шанувальників, є велика амбітна ціль — витіснити російські треки зі всіх топ-чартів. І це артистові чудово вдається, адже його пісні «Порічка», «Не мовчи», «Ти така вродлива», «В пустій кімнаті», «Уночі» та багато інших з легкістю залітають в тренди YouTube, збирають мільйони переглядів та завойовують серця слухачів.

Ще однією особливістю YAKTAK є гітара. На кожну композицію вона одягається у образ, який перегукується із піснею, із словами та музикою, які звучать.
“Пісні YAKTAK влучно поєднуються з життєвими переживаннями кожного із нас! Адже він співає мовою душі, тож у нього є що Вам сказати. Чудовою нагодою почути улюбленого артиста стане сольний концерт у Києві. Побачимось!”, – запрошують на концерт організатори.

Квитки залишились тільки на ДОДАТКОВИЙ концерт о 16:00 за посиланням: https://tickets.karabas.com/PublicApi/TicketWidgetSvg.aspx?__uid=ESZeTowuBRYPPLFmBK8yrA&event=2286752236&c=42DADA

Зазначимо, що частину коштів з концертів відправлять на ЗСУ, а також на концертах ініціюють збір на авто для Сил спеціальних операцій.

Прокрутка до верху