Лів Ханна з AWAL випустила новий сингл "TEASE ME"

Лів Ханна з AWAL випустила новий сингл “TEASE ME”

Кілька тижнів тому Лів Ханна з AWAL об’єдналася з діджеєм і продюсером ASPEN і випустила трек “Endgame”. “Endgame” став першою спробою Лів Ханни спробувати себе в жанрі EDM (електронна танцювальна музика).

Співачка, авторка пісень і модель вже повернулася з новим синглом “TEASE ME”.
“TEASE ME” ще більше демонструє широкий діапазон і багатогранність Лів Ханни, оскільки це звук, який ми ще не чули від неї. Вона додає ще один музичний прошарок до своєї вражаючої дискографії з чуттєвим, атмосферним поп-треком.

“TEASE ME” відрізняється від меланхолії, про яку зазвичай пише Лів Ханна. Це весела, запальна пісня, про що свідчить її назва. Трек пронизаний ризикованою, грайливою лірикою. Лів Ханна випромінює впевненість та безстрашність у “TEASE ME”. Сингл закликає слухачів бути собою і час від часу давати волю емоціям.

Продюсером гімну Alt-Pop, Electropop виступив продюсер-початківець Flex, а текст пісні написала сама Лів Ханна.
21-річна співачка не зупиняється на досягнутому і має ще багато релізів у цьому році. Лів Ханна представить “TEASE ME” наживо на наступний день після релізу на своєму шоу Breaking Sound в Pianos NYC 29 червня 2024 року.

Біографія Liv Hanna:
Уродженка Нью-Йорка Лів Ханна – 21-річна співачка, авторка пісень, вокалістка, звукорежисерка та модель. Наразі вона мешкає у Маямі, штат Флорида. Вона володіє інструментарієм, наповненим емоційною напругою, що переплітається з поп-, альт-попом, дарк-попом та поп-роком. Відома своїм широким вокальним діапазоном і розумним, резонансним написанням пісень, Лів Ханна привернула увагу незліченної кількості ЗМІ, таких як Metropolitan Magazine, Rolling Stone IN, RTÉ, EARMILK, CelebMix, BroadwayWorld і BuzzFeed. Цього року Лів Ханна планує випустити безліч синглів.

Прокрутка до верху