Коли варто змінювати кисті для макіяжу — рекомендації виробника професійних кісточок WoBs

Коли варто змінювати кисті для макіяжу — рекомендації виробника професійних кісточок WoBs

Мейкап – це не просто мистецтво, але й догляд за собою. Правильно підібрані кісточки для макіяжу, їх регулярне очищення та періодичне оновлення може значною мірою вплинути на якість нанесення косметичних засобів та стан вашої шкіри. Але як зрозуміти, що настав час змінити улюблені пензлики? Провідний виробник професійних б’юті-інструментів WoBs підготував кілька рекомендацій щодо того, як зберегти шкіру здоровою, а макіяж – бездоганним.

Для того, щоб кисті для макіяжу слугували якомога довше та не втрачали своєї ефективності, ВоБс радить звернути увагу на ключові аспекти, від яких залежить їх довговічність та якість нанесення косметики:

Стан ворсу. Ламкість, випадіння ворсинок або надмірне накопичення на лусочках залишків косметики свідчить про те, що настав час купити пензлі для макіяжу на заміну улюбленим кісточкам.

Гігієна. Використання брудних щіточок може призвести до закупорювання пор та появи висипань. Особливо, коли мова йде про пензлики для жирних та кремових продуктів, як, наприклад, кисть для тону, що вимагає особливо ретельного очищення. Крім того, жорсткий або неочищений ворс може спровокувати подразнення шкіри, що теж є однією з ознак зношування пензлів.

Якість нанесення мейкапу. Якщо ваша кисть для нанесення тіней або пензель для пудри почали залишати смуги, а сам продукт стає дедалі складніше розподілити рівномірно, єдиний спосіб усунути проблему – придбати нові б’юті-інструменти.

Термін використання. Залежно від того, як часто та наскільки інтенсивно ви користуєтесь пензликами, можна скласти орієнтовні графіки їх заміни. Так, професійним візажистам онлайн-магазин кистей для макіяжу ВоБс рекомендує оновлювати інструменти кожні 6-12 місяців, а при домашньому користуванні – раз на два роки.

Очищення. Правильний догляд за пензликами подовжує термін їх служби та запобігає розмноженню бактерій. До речі, на wobs.ua ви можете придбати очисники, які ефективно видаляють забруднення, не пошкоджуючи структуру ворсу.

Сушіння та зберігання. Незалежно від того, чи то кисть для помади, чи пензлик для тоналки, сушити їх бажано на свіжому повітрі та зберігати ворсом угору або у спеціальному футлярі, щоб підтримувати їх форму та ефективність.

WoBs: все, що потрібно знати про професійні пензлики для макіяжу

Український виробник ВоБс підготував для вас невеличкий чек-лист про кисті для макіяжу яка для чого потрібна та як за ними доглядати, щоб зберегти їх ефективність:

Які кисті прослужать довше: з натуральним ворсом чи синтетичні?

Синтетичні кісточки менш схильні до пошкоджень, тому вважаються більш практичними та довговічними. Тоді як пензлі для макіяжу з натурального ворсу потребують делікатнішого догляду для збереження м’якості та еластичності волокон.

Чи мають різний термін служби пензлі з мас маркету та професійні?

Так, кисті з мас маркету швидко зношуються, адже для їх виготовлення використовуються дешеві та не завжди якісні матеріали. Тоді як професійні пензлики для макіяжу, як, наприклад, виробництва WoBs, більш довговічні та зберігають свою ефективність протягом тривалого часу.

Як подовжити термін служби кистей?

Довговічність пензликів, в першу чергу, залежить від якості догляду за ними. Будь-то силіконова кісточка для стрілок чи щіточка для рум’ян з ворсу кози, очищувати їх слід спеціальними засобами, які не пошкоджують наповнення та запобігають накопиченню шкідливих бактерій.

Купити кисті для макіяжу від WoBs, що служитимуть довго та якісно

Професійні пензлики для обличчя WoBs вже давно встигли завоювати довіру професійних візажистів. Їх обирають за якість, довговічність та ефективність при нанесенні мейкапу. Тож, якщо ви шукаєте гідну заміну своїм улюбленим б’юті-інструментам, спробуйте купити кисті для макіяжу від WoBs та відчуйте переваги створення неперевершених образів професійними пензликами.

Прокрутка до верху