Гурт O.Torvald записав кавер на пісню “Червоні колготки”, який став одним з саундтреків  фільму “Я, “Побєда” і Берлін” за мотивами повісті Кузьми Скрябіна

Топові українські виконавці записали 16 кавер-версій хітів легендарного Кузьми Скрябіна для пригодницького роудмуві «‎‎Я,“Побєда” і Берлін», створеного  за мотивами однойменної книги. Прем’єру стрічки заплановано в кінотеатрах на 14 березня 2024 року.

Таких харизматичних лідерів української рок-сцени як Скрябін можна порахувати по пальцях. Його творчість – революція,  бурливий феєрверк різних образів та ідей. Деякі з його пісень глибокі, а є смішні, сатиричні, але  в кожній з них є сенс.  Колись він перевернув все догори дриґом і показав, що музика має бути про людей і для людей. Саме тому продюсери фільму «Я, «Побєда» і Берлін» вирішили залучити до запису  одного з саундтреків фільму виконавців, які були особисто знайомі зі Скрябіним і захоплювалися його творчістю ще з 90-х – гурт O.Torvald.  У музикантів є вже три кавери на пісні Кузьми, зокрема «Червоні колготки», який став справжньою прикрасою стрічки та зробив її особливою.

“‎‎Я, “Побєда” і Берлін” — історія звичайного хлопця, музиканта-початківця Кузьми. За три дні до запланованого концерту він вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий «Мерс». Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту – встигнути на виступ.

Уже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.

Інформаційні партнери: Благодійний фонд ім. Кузьми Скрябіна, радіогрупа TAVR MEDIA та радіостанція Radio Roks, музично-розважальний телеканал M1.

ДОВІДКА:

Оригінальна назва: «Я, «Побєда» і Берлін»
Країна: Україна
Жанр: пригоди, роуд-муві, комедія
Хронометраж: 100 хв
Прем’єра в Україні: 14 березня 2024 року
Виробництво: UPHub за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Міністерства  культури та інформаційної політики України й компанії Golden Tile
Дистриб’ютор: B&H Film Distribution Company
Продюсери: Олексій Терентьєв, Юрій Артеменко, Ольга Пантелеймонова
Сценаристи: Олексій Комаровський, Ніна Шуліка, Анатолій Крим
Режисер: Ольга Ряшина
Головні ролі: Іван Бліндар, Марія Стопник, Володимир Гева.
Оператор-постановник: Дмитро Недря
Художник-постановник: Микола Кіщук
Музичний продюсер: Денис Кривошея

Прокрутка до верху