На Одещині давній курган перетворили на звалище

Місцеві мешканці перетворили давній скіфський курган, що біля міста Арциз, на стихійне сміттєзвалище. Про сумний стан пам’ятки  повідомив на своїй сторінці у мережі ФБ голова Арцизької міської ради Сергій Парпуланський.

Фото: Sergey Parpulansky

«Те, що ви бачите на фото, не десь далеко – це біля історичної пам’ятки міста Скіфського кургану, – пише  пан Парпуланський . – Подібну картину можна спостерігати і в інших місцях. І накидали весь той непотріб не туристи, а самі мешканці».

Голова Арцизької міської ради також нашадав, що згідно Правил благоустрою територій населених пунктів Арцизької громади:

  • Забороняється вивезення та розміщення відходів, сміття, снігу, листя, льоду та інше в не призначені для цього місця.
  • Забороняється несанкціоноване скидання і розміщення відходів у підземних горизонтах, на території міста, на територіях природно-заповідного фонду, на землях природоохоронного, рекреаційного та історико-культурного призначення, в межах водоохоронних зон та зон санітарної охорони водних об’єктів, в інших місцях.
Фото: Sergey Parpulansky

Так, в черговий раз ми приберемо «нове» сміттєзвалище, але чистота нашої громади – це відповідальність кожного. Давайте любити громаду не на словах, а на ділі!, – нагадав Сергій Парпуланський.

Як учора повідомляла «Україна Інкогніта», – у Маріуполі окупанти знищили давній курган.

Adblock test (Why?)

Прокрутка до верху