CULTURE TREND

Saf Safron & GR33NWAVE — «Інь Янь»: пісня про ідеальну спорідненість

Українські артисти Saf Safron & GR33NWAVE випускають новий сингл «Інь Янь» з їх майбутнього спільного альбому «Музика Грай», який можна назвати маніфестом для усіх слухачів, хто мислить критично та втомився від догматів та тиску суспільства.


Альбом, який складається з 12 треків, переважно був записаний у 2019-2020 роках — ще до початку повномасштабного вторгнення. Важливо згадати, що у 2022 році був записаний лише один трек — «Фарш», в якому артисти не обмежували себе в висловлюваннях, через що пісня навіть була забанена на YouTube.
Свого часу провокативна музика артистів дочекалася тільки зараз — на початку 2024 року. На думку Saf Safron & GR33NWAVE саме зараз усім треба почати мислити критично та не піддаватися впливу навколишнього світу та людей.


«Альбом загалом висміює намагання людей слідувати правилам та догмам суспільства», — заявили артисти. Збірка провокативних пісень задає перед слухачем багато актуальних питань та має один конкретний меседж: «Ми хочемо, щоб люди не вірили всьому на слово і вчилися аналізувати та думати головою. Наша музика для всіх, хто критично мислить і здатний аналізувати не без долі сарказму та самоіронії». — заявили Saf Safron & GR33NWAVE.
Saf Safron & GR33NWAVE.не типова колаборація для української музики. Це дует двох самодостатніх артистів, які вирішили об’єднатися для того, щоб створити максимально якісний продукт з чіткими посланнями, яких так не вистачає нашому суспільству. Так, в альбомі «Музика Грай» Saf Safron повністю відповідає за тексти пісень, а GR33NWAVE — за музику та продюсування треків.


Трек «Інь – Янь» — пісня про ідеальну спорідненість двох взаємно коханих людей. Saf Safron присвятив трек своїй колишній дружині, яка за короткий термін втратила майже всю свою родину.
Альбом став першим релізом Saf Safron & GR33NWAVE у новому 2024 році, але у артистів багато планів. Лонгплей буде промотуватися багатьма синглами, які будуть випущені українською, англійською та навіть квебекською мовами. Saf Safron вже давно живе у Монреалі (Канада) та є одним з найуспішніших наших артистів серед діаспори, регулярно виступаючи на масштабних подіях. Крім того, Safron є одним з найактивніших донаторів, збори якого допомагають закривати багато потреб наших захисників.

Сингл «Інь – Янь» від Saf Safron & GR33NWAVE доступний на усіх стримінгових майданчиках прямо зараз

Прокрутка до верху